Ga naar de inhoud

Use Cases

Use Case: De snelste route naar buiten
Na een grondige verkenning van het onlangs gevonden en nog onbekende gangenstelsel, wordt er opeens doorgegeven dat de onderzoekers zich zo snel mogelijk moeten verwijderen. Snel kijken ze op de automatisch gegenereerde kaart en nemen de kortste route naar buiten.

Use Case: Elkaar weten te vinden
Een olietanker wordt geïnspecteerd en verschillende teams gaan apart naar binnen. Eén van de teams heeft snel assistentie nodig en communiceert dat real-time dankzij het mesh netwerk aan het andere team. Doordat ze beiden real-time van elkaar kunnen zien waar ze zich bevinden, kan het andere team meteen de juiste route nemen.

Use Case: Een snelle briefing
Dagenlang is de omgeving verkent en de juiste route in kaart gebracht. Zodra de versterkingen zijn geland, hebben ze verbinding met het locale mesh netwerk gemaakt en krijgen ze de meeste recente routes en alle nieuwe informatie, waaronder “de points of interrest”, binnen enkele seconden door. Hierdoor kunnen ze meteen op pad.

Use Case: Doornroosje wordt wakker
Een tijd geleden is een gangenstelsel verkend waarbij de UNCI Mesh-nodes zijn geplaatst en achtergelaten. De nodes zijn automatisch in de slaapstand gegaan. 7 maanden later gaat een team het gangenstelsel weer in en wordt het netwerk weer actief, waardoor men meteen de verschillende routes kan volgen en onderweg met elkaar kan communiceren.

Heb je zelf een use case of wil je meer weten? Neem dan contact op

Dutch